Æresmedlem

Lillian Lleton


den 12.06.2021 udnævnte DTK Lillian til æresmedlemTilbage først i 70`erne var der en ung kvinde som blev forelsket i West Highland White Terrier og Skotsk Terrier.
Snart blev hun opdrætter og udstiller af racerne og idag kan hun se tilbage på en karriere som både opdrætter og udstiller som de færreste kan overgå.

Kennel Danskot er en af de mest berømmede Danske Terrier navn og Danskot hundene har verdenen over vundet store sejre og berømmelse. Her i Danmark har Lillian Lleton et utal af gange, ja så mange at ingen har tal på hvor mange Årets Westie og Skotte hun har vundet foruden Årets Terrier samt ikke mindst Årets hund i DKK regi.

Hvis man skal nævne bare en hund blandt mange må det være Skotsk Terrier Danskot Valentino, som stod Lillian ganske nær og som har betydet meget for hendes opdræt.

Lillian uddannede sig også som Terrier Dommer, en naturlig forlængelse af en lang og glorværdig karriere som opdrætter og udstiller og fik blandt andet gruppe 3 men også racer i gruppe 9.

Hun har altid været meget eftertragtet som dommer og har dømt verdenen rundt deriblandt Verdensudstillinger og Europaudstillinger. Hun er kompetent og venlig overfor både hunde og ejere.

Flere nye opdrættere, handlere og hundefrisører har nydt godt af Lillian som mentor. Hvis man havde evner og talentet ville hun hellere end gerne dele ud af sin viden og det er der nogle som skylder hende et stort tak for. 

Gennem årtier Har hun arbejdet for DTK som både racerepræsentant samt ikke mindst den som står for dommerinvitationerne.

Formand

Christina Dyna Rasmussen


Udskriv denne side