Regler for DTK’s  Årskonkurrencer

 

Årets Terrier

Konkurrencen afgøres ved hjælp af et pointsystem, hvor hundene får point efter følgende skala:

BIS 1= 25 point, BIS 2 = 15 point, BIS 3 = 10 point, BIS 4 = 5 point.

Pointene tælles sammen for alle årets DTK udstillinger, og den hund, der har opnået højeste pointtal bliver Årets Terrier.

Står to eller flere hunde lige i konkurrencen, vinder den hund, der har opnået flest BIS 1 placeringer. Står hundene herefter stadig lige, vinder den hund, der har opnået sine bedste resultater på udstillinger med det største antal tilmeldte hunde.

I denne konkurrence udtages nr. 1,2,3 og 4. De modtager alle en roset.

I konkurrencen om: Årets juniorhandler, Årets veteran,Årets Parklasse, Årets avlsklasse, Årets opdrætsklasse, gælder følgende pointsystem: BIS 1 = 5 point, BIS 2 = 3 point, BIS 3 = 2 point, BIS 4 = 1 point.

Pointene tælles sammen for alle årets DTK udstillinger, og den der har opnået flest point i de enkelte konkurrencer bliver vinder af den pågældende konkurrence.

Står to eller flere lige i konkurrencen, vinder den der har opnået flest BIS placeringer. Står der stadig to eller flere lige, vinder den der har opnået sine bedste resultater på udstillinger med det størst antal tilmeldte hunde.

I disse konkurencer udtages nr. 1 – 4, de modtager alle en roset.

Årets juniorhandler:

Mini (10 – 13 år), Maxi (14 – 17 år). Ret til at deltage i juniorhandling har alle, der er fyldt 10 år men ikke 18 år på udstillingsdagen. Der kan kun anmeldes stambogsførte hunde, der opfylder betingelserne for at kunne deltage på DTK’s udstilling og har opnået juniorklassealderen. Hunden behøver ikke være tilmeldt i andre klasser på udstillingen.

Der konkurreres i hver aldersgruppe og nummer 1 – 4 placeres. De 4 bedste juniorhandlere i hver gruppe konkurrerer derefter om en endelig juniorhandlerplacering. Her placeres nummer: 1 – 4

Årets veteran: I veteranklassen kan deltage hunde, der på dagen er fyldt 8 år.

Årets opdrætsklasse: En opdrætsklasse skal bestå af 4 hunde af samme race, uanset køn, opdrættet af den samme opdrætter. Opdrætsklassen kan kun anmeldes af opdrætteren. Hundene skal være tilmeldt udstillingen i en af de officielle klasser.

Årets avlsklasse: I denne klasse kan deltage hanhunde/tæver der møder med 4 stk afkom. Hundene skal være tilmeldt de officielle klasser på udstillingen. 

 


Seneste nytJulekalender - Online...
, Vind Julegaver med DTK...

Dommerønsker
Send os dine ønsker..


Opdater email på
Husk det nu....VIGTIGT !!

Aktiviteter/kalender


Terrier Nyt
15. december 2017

Læs mere...

Juleferie
18. december 2017

Læs mere...

Kalenderoversigt - klik her

Hvalpelisten.dk er en del af Dansk Terrier Klub. 

Her har du muligheden for et hurtigt overblik over aktuelle hvalpekuld - samt muligheden for at skabe kontakt til nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede Terrier opdrættere.