Kære medlemmer

Som det er de fleste bekendt har vi i bestyrelsen nu igennem en årrække haft stor fokus på udviklingen af medlemsfordele efter præmissen det skal kunne betale sig at være medlem i Dansk Terrier Klub.

På den baggrund er det os en stor glæde at kunne meddele at vi har indgået en ny stor og langvarig sponsoraftale med forsikringsvirksomheden AGRIA for klubben og alle dens medlemmer.

AGRIA og Dansk Terrier Klub er blevet enige om et hovedsponsorat gældende for klubben og selvfølgelig med store fordele for klubbens medlemmer.

Samarbejdet omhandler følgende:

Agria sponsorerer præmier til alle BIS placeringer på samtlige udstillinger samt udstillings-merchandise hertil.

Der ydes 10 % rabat på forsikringer til alle medlemmer i Dansk Terrier Klub, hvis man har rabatordning via DKK lægges disse rabatter sammen så man har 20%. Der kan i alt opnås op til 35% rabat hvis man er stor-kunde.

Der vil blive afholdt to seminarer årligt en øst og en vest for Storebælt med fokus på opdræt, sundhed, genetik eller lignende.

DTK og racerepræsentanterne har mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på de individuelle racer. Der fremsendes Agria Breed Updates (racestatistik) til alle racerepræsentanter.

Agria breed profiles (udvidet racestatistik) kan rekvireres til sundhedsrelateret racespecifikt arbejde i racegrupperne.

Dansk Terrier Klub og AGRIA arbejder på implementering lige nu og det vil inden for kort tid være åbnet for rabat på sine forsikringer som Dansk Terrier Klub medlem.

Christina Dyna Rasmussen

Formand