Kontakt til bestyrelsen

Kære medlemmer

Vi har i en periode forsøgt med en fast telefontid i bestyrelsen. Denne blev indført fordi vi mange gange i løbet af dagen og weekenden blev kontaktet og ofte forstyrret på vores arbejdsplads. 

Det har vist sig at denne telefontid ikke altid blev overholdt af medlemmerne og bestyrelsen selv, pga ofte lange arbejdsdage og skiftende arbejdstider ikke har kunne overholde telefontiden.

De opkald vi ofte modtager er ikke af sådan en karakter at de ikke kan klares via email - og er det af større karakter bliver de alligevel  et emne på dagsordenen på kommende bestyrelsesmøder.

Derfor har vi på bestyrelsesmødet foretaget følgende beslutning at vi pr dags dato 2/8-2018 ikke længere vil være at træffe pr telefon, men vi anmoder alle medlemmer at kontakte os via email - vi overvejer at udvikle en slags kontaktformular via hjemmesiden som går direkte til den ansvarlige i bestyrelsen - ud fra eget valg af person/område.

Vi er alle i bestyrelsen på vores mail stort set hver dag og dermed vil man kunne forvente svar ret hurtigt - er der behov for flere detaljer kan man godt
forvente at bestyrelsen kontakter medlemmet pr telefon - eller hvis man anmoder om at blive ringet op.

Kræver henvendelsen hele bestyrelsens indsigt, så får man direkte besked om at emnet vil blive taget op på førstkommende bestyrelsesmøde og man vil kort herefter modtage svar. 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Dansk Terrier Klub