Generalforsamling - Konstituering af bestyrelsen

Bestyrelsen vil gerne takke samtlige deltagere for en god og konstruktiv Generalforsamling idag 21/5.


Generalforsamlingen var præget af god tone, gode dialoger og flere konstruktive forslag til gavn for både klubben og vores medlemmer.

Efter generalforsamlingen fortsatte bestyrelsen med konstitueringen for den kommende periode.

Michael Bergmann udtrykte ønske om at fokusere mere tid på Webteam, Hjemmesiden, Hvalpelisten, og ikke mindst klubbens nye medlemskartotek for at få maximal gavn af de mange nye funktioner og ikke mindst for at have fokus på den forholdsvis store investering i ovenstående. 

Det betyder også at Michael Bergmann ønskede at overlevere Udstillings- og Pokaludvalg til en ny person i Bestyrelsen for at få tid til ovenstående. 

Michael udtrykker, at timeingen med en overlevering af dette udvalg er optimal, da der de sidste 4 år er sket meget i udvalget, mange forskellige tiltag, modernisering af vores udstillinger,  som har betydet en stigning på 1031 flere deltagere i denne periode, samt at vores udstillinger er inde i en god udvikling i form af tilmeldingstal og ikke mindst indtjening til klubben.

Michael Bergmann foreslog Jeanel Kristensen til at overtage posten, da det er en naturlig sammenkobling med jobbet som Udstillingsleder - hvilket Jeanel Kristensen accepterede.

Herudover fortsætter bestyrelsen uændret - se mere her: Klik her

Bestyrelsen 21/5-2017


Hvalpelisten.dk er en del af Dansk Terrier Klub. 

Her har du muligheden for et hurtigt overblik over aktuelle hvalpekuld - samt muligheden for at skabe kontakt til nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede Terrier opdrættere.