Kære medlemmer,

Vi er glade for at kunne informere om at den første del af vores ny medlemskartotek nu er en realitet.

Login til ”Min Side” som ligger i topmenuen på vores hjemmeside giver dig adgang til følgende:

Personlig profil

Vi har overført medlemsdata fra det gamle kartotek og det du ser her at de oplysninger det nye kartotek indeholder om dig. Det er yderst vigtigt at du opdaterer disse så vi altid har korrekte oplysninger. Man kan ændre alt selv og det bliver automatisk opdateret. Alle ændringer i race/kreds tilhørsforhold bliver gemt i en logfil til Webteam hvis det bliver nødvendigt at følge op på dette. Kredsen tildeles automatisk alt efter adresse/postnummer.

14 dage før din kontingent udløber vil der fremkomme en infoboks med en reminder om at du snart skal forny dit medlemskab, samt en online betalingsmulighed for at forny med det samme.

Skifte password:

Ønsker du at skifte dit password så er det her det sker.

Racetilhørsforhold

Du kan selv tilføje/slette racer i forhold til den tilknytning du ønsker – dog max 4 racer.

Automatisk betaling

Her er det vigtigt og vi opfordrer til, at du tilmelder dig automatisk opkrævning af kontingent på grund af de store omkostninger der er forbundet med girokort og administration. Her er der store besparelser at hente for både klubben og medlemmerne. Vi vil opsige kontrakten med PBS og derfor bliver der ikke udsendt flere girokort og PBS opkrævninger. Man modtager altid en kvittering når det nye kontingent er trukket. Man har altid muligheden for at afmelde Automatisk betaling, hvis man måtte ønske dette.

Medlemstilbud

Diverse tilbud til medlemmerne kommunikeres her – Lige nu er der et godt tilbud mht oprettelse af hjemmeside.

Hvalpekøber medlemskab

Her kan du let og enkelt tilmelde dine hvalpekøbere til en yderst fordelagtig pris. Systemet henter automatisk dine medlemsoplysninger som opdrætter af kuldet og dine hvalpekøbere oprettes automatisk i kartoteket, efter din indtastning og samlet betaling.

Terrier Nyt Online

Som et tilbud til vores medlemmer kan vi nu gøre brug af Terrier Nyt online. Terrier Nyt ligger under denne menu og man kan læse det fulde TN i online udgave med bladre funktion. Hurtig information er en stigende forventning og på denne måde vil det nye TN allerede ligge klar her når TN i hardcopy går i trykken. Så flere uger før TN er i din postkasse kan du læse TN online via dit nye login.

Medlemskort

Det er nu muligt at du selv kan printe dit medlemskort. Der er mange muligheder idet man kan tildele roller alt efter om man er træner, racerepræsentant, kredsbestyrelse etc.  F.eks. kan man bruge det hvis man skal deltage i arrangementer, racemøder, kredsgeneralforsamlinger etc.

Udskriv Faktura til betaling

Nogle få ønsker ikke at betale online og som altid har betalt via girokort. Fremover kan du her printe din faktura for dit medlemskab og indbetale direkte på klubbens konto via netbank, posthus eller andre muligheder. Igen nævnes det at du ikke fremover modtager girokort eller pbs-opkrævning, men alt vil være tilgængeligt på ”Min Side” så du kan få betalt din kontingent.

HUSK ALTID AT OPLYSE NAVN/MEDLEMSNR NÅR DU INDBETALER MANUELT.

 

På vegne af bestyrelsen/Webteam

Robert Raeder

Formand

 


Hvalpelisten.dk er en del af Dansk Terrier Klub. 

Her har du muligheden for et hurtigt overblik over aktuelle hvalpekuld - samt muligheden for at skabe kontakt til nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede Terrier opdrættere.