DTK FESTIVAL 21-22-23 JULI

Endnu en gang byder Dansk Terrier Klub velkommen til Terrier Festival, som var en bragende succes da den blev afholdt første gang i 2015.

Rigtig mange deltagere fra mange forskellige lande og det håber vi på vi kan opnå igen her i Juli 2017.

Et virkelig interessant dommerpanel dømmer vores terriers over de 3 dage udstillinges afholdes over - 21-23 Juli.

Der vil være følgende titler fredag d. 21/7, til titlen medfølger roset og diplom.

Klubjubilæumsvinder 2017
Klubjubilæumsjuniorvinder 2017
Klubjubilæumsveteranvinder 2017

Når i får den registreret hos dkk, vil du hedde følgende:
KLBJUBV2017
KLBJUBJV2017
KLBJUBVV2017

Deadlines for tilmelding er 19/6 og til forhøjet pris 30/6 - mere info på Hundeweb.dk 

(Husk deadline til 90 års fødselsdag er kun den 19/6 pga booking af lokaler)

Herudover fylder Dansk Terrier Klub 90 år i 2017 som fejres ved FEST OG UNDERHOLDNING FREDAG 21/7 OM AFTENEN PÅ OMRÅDET - læs mere: Klik her og tilmeld dig denne fantastiske aften...

(af samme årsag starter udstillingen lørdag først kl 11.00)

Praktisk information

Der er adgang til toilet/bad/omklædningsrum i Hallen fra Torsdag 20 Juli kl 12.00 til Søndag kl 17.00 – Husk der er flere toiletter i dagtimerne i Hallen end dem der er døgnåbent for DTK.

Husk også at man stadig kan benytte sig af Cafeteria i Hallen.

Der er bestilt 2 toiletvogne som sidst – 1 til campingområdet (Kvinder og Børn) og 1 som udelukkende er til DTK ringpersonale, dommere og andet DTK Personale der har en funktion gennem hele dagen.

Der er opsat skraldespande – venligst brug dem og vær med til at skifte poserne når de er fyldte – vi har bestilt vores egen Container til affald som står oppe ved toiletterne i Hallen.

HOTEL

Igen i år har vi lavet godt aftaler med diverse hoteller i nærheden - ring og book med koden DTK-2017

Hotel Ærø

Vi kan tilbyde en pris ved over 3 nætter en pris inkl. hunde og morgenbuffet til kr. 900,00 for dobbeltværelse og kr. 750,00 for enkeltværelser
Ved 1-2 nætter pr. nat kr. 925,00 inkl. hunde og morgenbuffet og kr. 765,00 for enkelteværelser.

Hotel Svendborg
Enkeltværelse á kr. 975 pr. nat. inkl. stor morgenbuffet, ekstra hunderengøring
Dobbelt værelse á kr. 1075 pr. nat. inkl. stor morgenbuffet, ekstra hunderengøring

Hotel Garni
Enkeltværelse á kr. 560 pr. nat. enkl. morgenbuffet, ekstra hunderengøring
Dobbelt á kr. 660 pr. nat. enkl. morgenbuffet, ekstra hunderengøring

Hotel Christiansminde
Enkeltværelse á kr. 995 pr. nat. inkl. morgenbuffet, ekstra hunderengøring
Dobbelt á kr. 1195 pr. nat. inkl. morgenbuffet, ekstra hunderengøring


CAMPING!

Lad os nu sammen holde rent på området. HUSK venligst at skifte skraldeposerne og smid de fyldte over i containeren. Det samme med campingstole og andet der er gået i stykker – smid det i containeren så vi andre slipper for at bruge flere timer Søndag aften med at rydde op på Campingområdet.

Der vil være adgang til EL & Vand på området.

Toiletvogn på Campingområdet. Husk KUN at smide begrænset mængde af toiletpapir i kummerne! Der MÅ IKKE komme andet end toiletpapir i toilettet..– sidst gik der blot få timer før de var stoppet da der bliver smidt alt andet i toilettet. Disse vogne koster over 5.000 kr stykket og det er trist hvis de ikke kan være i brug.

Når man kommer ind på campingområdet vil der denne gang være en mindre kunststof fodboldbane lige indenfor til venstre hvor første række campingvogne plejer at holde..så man skal lidt længere frem end man plejer. Det er forbudt at anvende denne fodboldbane! 

Der er plads til ca 50 campingvogne på området og man må ikke campere på parkeringspladserne i forbindelse med idrætscentret. !!

Der bliver mærket af hvor de forskellige vogne skal holde – denne oversigt kommer hurtigst muligt og det bliver i stil med sidste år hvor der var god plads og ikke mindst i forhold til brand hensyn og sikkerhed.

Vi har store forventninger til denne gigantiske Show Weekend og vi er i bestyrelsen og udstillingsudvalget sikre på det bliver en god og aktiv weekend med hygge og samvær i højsædet.

Er der spørgsmål eller kommentarer til ovenstående bedes de sendes pr email til dtkmb@outlook.dk som vil koordinere disse.

OVERSIGT OVER OMRÅDET