Kære medlemmer,

Margit Sørensen har efter nøje overvejelser besluttet sig for at holde for denne gang med hendes arbejde i Udstillingsudvalget fra 1 Januar 2017. Margit udtrykker hendes glæde ved arbejdet for klubben og ikke mindst i udvalget, men efter 15 års konstant arbejde for klubben er Margit klar til at bruge mere tid på sig selv, sine hunde og ikke mindst udstillinger igen.

Som jeg har udtrykt for Margit så har alt sin tid og jeg har fuld respekt for hendes beslutning selvom det er en trist beslutning. Margit har ydet en helt fantastisk indsats for klubben og jeg har personligt nydt vores samarbejde gennem de sidste 4 år i udstillingsudvalget. Hun har altid været der, udført sine opgaver til punkt og prikke og kommet med forslag og initiativer til gavn for hele klubben.

Det er en vigtig post der skal bestrides og derfor har vi også været i gang og arbejdet hurtigt. Hårlev udstillingen i Marts kommer hurtigt og derfor har vi fundet en ny person der gerne vil påtage sig denne opgave. Derfor kan vi byde velkommen til Christina Dyna Rasmussen som gennem mange år har været medlem af klubben, racerepræsentant, aktiv udstiller og ikke mindst en stor del af vores ringpersonale på mange udstillinger. Så hun kender allerede til denne del af arbejdet og resten har Margit lovet at sætte hende ind i og være sparringspartner i den første tid.

Til sidst skal der lyde en stor tak til Margit for indsatsen og vi håber da at vi en dag skal se hende igen på en ny post – hun er i hvert fald altid velkommen.

Udstillingsudvalget / Michael Bergmann


Hvalpelisten.dk er en del af Dansk Terrier Klub. 

Her har du muligheden for et hurtigt overblik over aktuelle hvalpekuld - samt muligheden for at skabe kontakt til nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede Terrier opdrættere.